2.8 C
Skopje
април 19, 2024

ИМПРЕСУМ

nenad

Здружение за промоција на културно наследство на српската заедница во Македонија-СРБТЕЛ
ул. Никола Вапцаров 15, Скопје, Р. Македонија

РЕДАКЦИЈА: srbtel(at)gmail.com
Уредник: Жарко Николиќ zarkobnikolic(at)yahoo.com – 070642880
Новинари: Снежана Станаревиќ Јасмина Стевановиќ
Снимател: Методи Лесански
Монтажа: Горан Стоjилковиќ

ИТ поддршка > Ненад Фидановски